High Protein Iced Coffee

Print
012_EU_HighProteinIcedCoffee_LatteMacchiato_250px
Alla ni kaffeälskare, alla ni som drömmer, slåss mot deadlines, utforskar och tar för er av livet: det här är till er! Det kan vara en utmaning att hitta en hälsosammare kaffedrink som inte är fullproppad med socker, fett och kalorier men som fortfarande smakar gott. Vi tog två välbekanta ingredienser vi alla älskar - protein och kaffe - och sammanförde dem i en utsökt uppfriskande dryck! Oavsett om du är på språng eller bara behöver en koffeinkick kan du alltid sträcka dig efter ett glas uppfriskande High Protein Iced Coffee. Den är expertbryggd med 100 % Robusta espressokaffebönor och innehåller 15 g vassleprotein för en markant autentisk smak som inte kompromissar med dina hälsomål. Den innehåller inget tillsatt socker, färgämnen eller konserveringsmedel och endast 80 kcal per portion. Tillsätt kallt vatten, is, och njut!

100 % Robusta espressokaffebönor
15 g vassleprotein Lämplig för vegetarianer Inget tillsatt socker
Endast 80 kcal 80 mg koffein Äkta kaffebönor för en autentisk kaffesmak
Protein bidrar till tillväxt och underhåll av muskelmassan Protein bidrar till att bibehålla normal benmassa Låg fetthalt Innehåller inga färgämnen eller konserveringsmedel
High Protein Iced Coffee är en kaffedrinkmix som kombinerar 100 % Robusta espressokaffebönor med de goda effekterna av 15 g högkvalitativt protein per portion
High Protein Iced Coffee är tillverkat utan GMO-ingredienser, * innehåller inga färgämnen eller konserveringsmedel, har inget tillsatt socker och passar även för vegetarianer.
High Protein Iced Coffee är sötad med steviolglykosider framställda av växten stevia


High Protein Iced Coffee kan avnjutas när du som mest behöver något gott, hemma eller på språng. Den passar perfekt som för- eller eftermiddagsdryck. Fyll din shaker med 250 ml kallt vatten. Tillsätt 1 måttskopa High Protein Iced Coffee. Skaka och häll över i ett glas med is. Om du inte har en shaker, kör på låg hastighet i mixer i 5 sekunder. Låt produkten ingå i en balanserad och varierad kost som en del av en hälsosam och aktiv livsstil.

#012K High Protein Iced Coffee - Latte Macchiato

#011K High Protein Iced Coffee - Mocha
  Beställ av en Medlem 

© Herbalife International of America, Inc. Ingen gjengivelse, hel eller delvis, er tillatt uten skriftlig tillatelse. Alle rettigheter forbeholdt. Alle varemerker og produktbilder som vises på dette nettstedet tilhører Herbalife International, Inc., med mindre annet er oppgitt.
 
Herbalife har åtagit sig att följa Direkthandelns etiska regler och är en stolt medlem av:
 
  • Direct Selling Association Sweden logo
  • FSE logo
  • IADSA
  • SELDIA
  • WFDSA


sv-SE | 2020-07-10 14:10:26 | NAMP2HLASPX03